Ανακοινώσεις

November 29, 2023

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΕΠ με την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ

Αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων υπό τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Λυσανδρίδη, συναντήθηκε χθες με την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κα. Αννίτα Δημητρίου.
November 15, 2023

Καταδίκη της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους

Η Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων καταδικάζει για ακόμη μία φορά, τις αποσχιστικές ενέργειες της κατοχικής δύναμης και την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.
November 13, 2023

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΕΠ με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ

Αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων υπό τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Λυσανδρίδη, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνο Σιζόπουλο, σε συνέχεια των επαφών της με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, σε μια προσπάθεια περαιτέρω προώθησης των ζητημάτων που απασχολούν τον προσφυγικό κόσμο.
November 9, 2023

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΕΠ με τον Γεν. Γραμματέα του ΑΚΕΛ

Σε συνέχεια των επαφών μας με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, σε μια προσπάθεια περαιτέρω προώθησης των ζητημάτων που απασχολούν τον προσφυγικό κόσμο, συναντηθήκαμε σήμερα με το Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Στεφάνου, τον οποίο και ευχαριστούμε για την έγκαιρη ανταπόκριση στο αίτημα μας και το χρόνο που αφιέρωσε για να ακούσει τους προβληματισμούς και τα αιτήματα μας.
November 6, 2023

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΕΠ με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ

Εγκαινιάζουμε σήμερα κύκλο επαφών με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα σε μια προσπάθεια περαιτέρω προώθησης των ζητημάτων που απασχολούν τον προσφυγικό κόσμο, εν μέσω της αγωνίας, του πόθου και της ελπίδας του καθενός μας για επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες.
November 3, 2023

Συναντήσεις Εκτελεστικής Γραμματείας με Κοινοβουλευτικά Κόμματα

Επαναλειτουργία επαρχιακών γραφείων Λάρνακας Η Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων ανακοινώνει τη διευθέτηση συναντήσεων με τις ηγεσίες των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023. […]
August 7, 2023

Αντικατοχική Εκδήλωση Δήμου Αμμοχώστου

Η Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων καλεί τους απανταχού Αμμοχωστιανούς αλλά και όλους τους πρόσφυγες να συμμετέχουν μαζικά στην αυριανή αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου που θα λάβει […]
August 4, 2023

Αντικατοχική Εκδήλωση Δήμου Αμμοχώστου

Η Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων καλεί τους απανταχού Αμμοχωστιανούς αλλά και όλους τους πρόσφυγες να συμμετέχουν μαζικά στην αυριανή αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου που θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια στις 7:30μμ.
July 24, 2023

Επιμνημόσυνος λόγος του Προέδρου της ΠΕΠ Γ. Λυσανδρίδηστο μνημόσυνο πεσόντων της Τουρκικής Εισβολής του 1974 και της δέησης για την ανεύρεση των αγνοουμένων της κοινότητας Στύλλων